Nieuws

Zieke werknemer tijdens vakantie? Meld dit tijdig

De zomervakantie staat weer voor de deur. Een uitstekend moment voor u als werkgever en uw werknemers om de accu weer eens lekker op te laden.

Ook zieke werknemers kunnen in overleg met de Bedrijfsarts vakantieverlof opnemen. Denkt u eraan dat u dit vakantieverlof tijdig doorgeeft aan de afdeling verzuim (verzuim@nieuwstaeteassuradeuren.nl)

De afdeling verzuim van Nieuwstaete Assuradeuren kunnen dit vakantieverlof dan voor u registreren in VerzekeringsInzicht.

Een werknemer kan ook ziek worden tijdens zijn of haar vakantie. Spreek goed met uw werknemers af dat zij een ziekte tijdens vakantie per direct aan u/uw organisatie doorgeven. Deze ziekmelding dient, gelijk aan alle nieuwe ziekmeldingen, binnen 48 uur in VerzekeringsInzicht te worden geregistreerd. Indien u of uw werknemer bijvoorbeeld wacht met ziekmelden tot na terugkomst van vakantie, dan zal de wachttijd op uw verzuimverzekering pas ingaan op het moment van melden in plaats van de 1e ziektedag.

Uiteraard hopen wij van harte dat bovenstaande informatie voor u niet relevant zal zijn en dat u en uw werknemers in goede gezondheid van een welverdiende vakantie kunnen genieten.

Wij wensen u een hele fijne vakantie toe!

De Regt

Contact

Ons kantoor is gevestigd in Lochem. U bent van harte welkom voor een kop koffie.

De Regt

Contact

Larenseweg 60a
7241 CN Lochem
T. +31 (0) 573 255 300

E. info@deregt.nl

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een vraag stellen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   Lees meer