Nieuws

Nieuwe werknemer; mogelijk heeft u als werkgever recht op financiële voordelen!

Voor sommige werknemers kunt u als werkgever gebruik maken van financiële regelingen die het voor u aantrekkelijk maken om de werknemer aan te nemen. Regelmatig lopen wij tegen situaties aan waarbij de werkgever een of meer werknemers heeft aangenomen waarvoor financiële regelingen beschikbaar bleken waar geen gebruik van is gemaakt. Dat is zonde, want deze regelingen kunnen voor u een groot verschil uitmaken, zowel financieel als organisatorisch.

Denk hierbij aan regelingen rond de No-Risk polis, Lage Inkomensvoordeel en loonkostensubsidie. Vaak blijkt de werkgever bij het aannemen hier niet expliciet naar te hebben geïnformeerd en/of bleek de werknemer in kwestie zelf niet goed op de hoogte dat hij hiervoor in aanmerking komt.

Het Ministerie van Sociale Zaken heeft hiervoor een oplossing gecreëerd; het Financieel CV.

Met de Regelhulp Financieel CV kunt u snel een eenvoudig nagaan wat de financiële voordelen voor u kunnen zijn bij het aannemen van een nieuwe weknemer. Meestal vult de werknemer deze Regelhulp Financieel CV zelf in. Als werkgever kunt u deze evenwel ook zelf invullen wanneer de werknemer u daarvoor zijn gegevens heeft gegeven. Het Financieel CV is een brief met een overzicht van de financiële voordelen waar u gebruik van kunt maken.

Hieronder treft u de link aan om naar de Regelhulp Financieel CV te gaan:

Regelhulp financieel CV.
(NB: er is geen wachtwoord en gebruikersnaam vereist, u kunt op OK klikken)

De Regt

Contact

Ons kantoor is gevestigd in Lochem. U bent van harte welkom voor een kop koffie.

De Regt

Contact

Larenseweg 60a
7241 CN Lochem
T. +31 (0) 573 255 300

E. info@deregt.nl

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een vraag stellen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   Lees meer