Pensioenen

Meer waarde(ring) voor uw pensioenregeling. Maak van uw pensioenregeling een benefit.

Begeleiding en advies bij collectieve pensioenregelingen

Een goed pensioen is een belangrijke en kostbare arbeidsvoorwaarde. Het spreekt dan ook voor zich dat u zich gedegen laat adviseren over een collectieve pensioenregeling die bij uw organisatie past. De Regt helpt u graag en geeft inzicht in de mogelijkheden en meerwaarde voor u en uw medewerkers. 

Veranderende wet- en regelgeving

De adviseurs van De Regt ondersteunen werkgevers en ondernemingsraden met pensioenadvies op maat. Wij kennen de juridische gevolgen van fiscale aanpassingen en geven antwoord op vragen als harmonisatie of wijzigen, opzetten of verlengen en bedrijfstakpensioenfonds of niet. Over deze onderwerpen is veel te doen en de wet- en regelgeving verandert continu.

Pensioencommunicatie

Ook verzorgen wij het administratieve beheer van uw pensioencontract. Van reguliere mutaties als in- en uitdiensttreding tot en met overige personeelswijzigingen. Even belangrijk daarbij vinden wij continue informatievoorziening en communicatie over diverse life-events die werknemers op hun pad vinden. Scheiding, ontslag en arbeidsongeschiktheid hebben vaak grote gevolgen voor het pensioen.

Waarde en waardering

Een goed advies en heldere communicatie spelen een belangrijke rol in de uitvoering, bewustwording en waardering van pensioen als arbeidsvoorwaarde. Als werkgever kunt u zich hiermee onderscheiden. U heeft de lead, samen maken we van uw pensioenregeling een benefit die waarde toevoegt en waardering oogst.

Wij zijn lid van de Vereniging van Pensioenjuristen. 

De Regt

Contact

Ons kantoor is gevestigd in Lochem. U bent van harte welkom voor een kop koffie.

Locatie van De Regt

De Regt adviesgroep

Larenseweg 60a
7241 CN Lochem
T. +31 (0) 573 255 300
E. info@deregt.nl

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u een vraag stellen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   Lees meer